This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Nytt år och Film i Väst 25 år!

Home/Film, Film i Väst/Nytt år och Film i Väst 25 år!

Nytt år och Film i Väst 25 år!

Den förste januari tillträdde jag som VD för Film i Väst som nu går in på sitt 25:e verksamhetsår! Det är verkligen med stor respekt som jag tar över stafettpinnen från Tomas Eskilsson som inte bara varit VD utan också varit med och startat bolaget för mer än 25 år sedan. Det ska bli både utmanande och spännande att få arbeta med och för en av Sveriges viktigaste finansiärer av filmproduktion.

Vi har mycket roligt arbete framför oss under 2017. För den som vill veta mer om Film i Västs 25 år som regional filmfond så finns det mycket att se fram emot. Under Göteborg Film Festival kommer vi att presentera vår ”25-årsskrift” som kollegorna arbetat med intensivt under november och december. Vi hoppas detta blir både en intressant och berikande berättelse om Film i Västs smått imponerande karriär. Håll utkik efter denna publikation eller kontakta oss så ser vi till att du får ditt exemplar. Eftersom Film i Väst är verksam inom rörligt bild så kan vi ju naturligtvis inte nöja oss med en tryckt publikation. Självklart ska vi även ha en egen liten film som förhoppningsvis ger en god känsla för vad bolaget har presterat de senaste åren. Om filmen skapar en fin känsla så tycker vi det är extra roligt eftersom ett regionalt produktionsbolag har stått för produktion, redigering, effekter, klippning m.m. och ett annat regionalt bolag skrivit musiken. Vilka dessa är avslöjar vi den 2 februari då vi för första gången tänker visa filmen i samband med invigningen av Nordic Film Market.

Tills nästa gång,
MF

By | 2017-01-17T16:24:04+00:00 januari 17th, 2017|Categories: Film, Film i Väst|0 Comments

About the Author:

Jag arbetar sedan 1 januari som VD på Film i Väst. Film i Väst är en av Skandinaviens största finansiärer av film och TV-drama. Film är både en kulturprodukt och en kommersiell företeelse som har den utmanande dynamiken att förena högt kvalitativt konstnärligt innehåll med stark kommersiell och publik orientering. Dessutom kräver filmen en stor insats av offentliga medel eller skattepengar. En kombination som passar mig perfekt och som jag brinner för.

Leave A Comment